-
Περιγραφή
-
Μια χορταστική εισαγωγή στον κόσμο της εικόνας του φαγητού. Φωτογραφίες που φλερτάρουν τόσο με την όραση που ενεργοποιούν στον θεατή την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης. Πως θα φανεί το προϊόν μας πιο ελκυστικό όταν δίπλα του θα υπάρχει ανηλεής ανταγωνισμός. Making of από γνωστές φωτογραφίσεις τροφίμων αλλά και στήσιμο set ups, πολλά μυστικά και ειδικές τεχνικές από τον φωτογράφο Μάριο Θεολόγη. Επιρόσθετα, η Παπασταμάτη Υπατία, με τις γνώσεις της στον τομέα του food styling, θα μας κατατοπίσει για τις ιδιαιτερότητες του κάθε φαγητού καθώς και τα ειδικά υλικά που χρησιμοποιούνται, τα οποία τις περισσότερες φορες δεν είναι...βρώσιμα.
Μέσα από το σεμινάριο θα διδαχθείς τις τεχνικές που χρειάζεσαι για να φωτογραφίσεις διαφορετικά είδη τροφίμων και πιάτα φαγητού και να αναδείξεις μέσα από την φωτογραφία σου το λαχταριστό πιάτο.
Το σεμινάριο συμπεριλαμβάνει τα εξής sessions:
Session1 :
- Αναλυτική εισαγωγή του Μάριου Θεολόγη στην φωτογραφία φαγητού
- Ανάλυση του στησίματος των φωτογραφικών set up - studio flash/ρυθμίσεις κάμερας/μηχανική φωτισμού
Session2:
- Ομιλία της food stylist Υπατίας Παπασταμάτη και προετοιμασία φαγητού προς φωτογράφιση. Σε αυτό το session θα αναλυθούν όλα τα μυστικά και οι ειδικές τεχνικές προετοιμασίας των υλικών για τα τελικά πιάτα.
Session3:
- Υλοποίηση συνταγών με ταυτόχρονη προβολή των λεπτομερειών-close ups σε μεγάλη οθόνη και φωτογράφιση τους σε 2 διαφορετικά set up/2 διαφορετικές προσεγγίσεις.
Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 5 ώρες με 30' διάλειμμα.
Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζονται δικό τους εξοπλισμό.
διαβάστε περισσότερα
-
Συντελεστές
-
ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ ΥΠΑΤΙΑ - ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ FOOD STYLIST
-
Media
-
Διοργανωτής
-
-
Κοινοποίηση
Δεν υπάρχουν ενεργές εκδηλώσεις