Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 18:00

Ξυπόλυτοι Στο Πάρκο - Online Streaming

Διάρκεια: 1 ώρα

Δείτε πληροφορίες για την εκδήλωση

Χρήσιμες πληροφορίες

  1. Τον κωδικό που απαιτείται για την είσοδό σας μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα παραγγελίας σας ή στο εισιτηρίο σας στην πάνω αριστερή γωνία (Είναι ο 10ψήφιος κωδικός που αναγράφεται κάτω από τον γραμμωτό κωδικό barcode). Για να κατεβάσετε το εισιτήριο σας μπείτε στο email που έχετε λάβει από την Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ: - Ξυπόλυτοι Στο Πάρκο - Online Streaming". Αν δεν το βρίσκετε στα εισερχόμενα σας παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές.
  2. Η σελίδα προβολής της παράστασης θα παραμείνει διαθέσιμη για είσοδο (log in) των πελατών από την ώρα έναρξης της παράστασης έως τις 01:00. Αν μέχρι εκείνη την ώρα, έχετε πραγματοποιήσει είσοδο με τον κωδικό σας, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποσύνδεσης σας από την σελίδα μετά τις 01:00, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξανά είσοδο με τον κωδικό σας.
  3. To βίντεο είναι διαθέσιμο από όλες τις τοποθεσίες παγκοσμίως. Η ώρα έναρξης της προβολής αναφέρεται σε ώρα Ελλάδος (EET).
  4. Μπορείτε να δείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας browser, κατά προτίμηση Chrome ή Firefox, από υπολογιστή ή κινητό. Για να δείτε την προβολή σε τηλεόραση, προτείνεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με HDMI, καθώς δεν υποστηρίζονται όλοι οι native browsers τηλεόρασης.
  5. Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.
Η ημερομηνία της διαδικτυακής μετάδοσης έχει παρέλθει