Τρεις μουσικοί συναντούν κάθε φορά τρεις χορευτές / χορεύτριες. Στην αρχή της βραδιάς, τρία τυχαία ζευγάρια σχηματίζονται μετά από κλήρωση και αυτοσχεδιάζουν για 15 λεπτά. Η βραδιά ολοκληρώνεται με τη σύμπραξη όλων των συμμετεχόντων για 30 λεπτά.
Στη δεύτερη συνάντηση της σεζόν συμμετέχουν οι:
Στέφανος Χυτήρης – ντραμς
Θάνος Πολυμενέας-Λιοντήρης – κοντραμπάσο, ηλεκτρονικά
Σπύρος Πολυχρονόπουλος – ηλεκτρονικά
Κάντυ Καρρά – χορός
Δέσποινα Σανιδά-Κρεζία – χορός
Θεανώ Ξυδιά – χορός
Ο ντράμερ Στέφανος Χυτήρης ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του στην Αμερική. Συμμετέχει σε σχήματα της αυτοσχεδιαστικής σκηνής της Νέας Υόρκης. Αναπτύσσει τις προσωπικές του δουλειές σε συνεργασία με τους Bram De Looze, Luca Rosenfeld, Daniel Carter, Ingrid Laubrock, Todd Neufeld, Pascal Niggenkemper, Billy Mintz, Tony Malaby. To Flux Project – Pyr|n είναι ο πρώτος του δίσκος. Ηχογραφήθηκε το 2014 σε παραγωγή του ντράμερ Michael Carvin. Το Μάρτιο του 2017, κυκλοφόρησε το βινύλιο Egata.
Ο Θάνος Πολυμενέας-Λιοντήρης είναι μουσικός, συνθέτης και εκπαιδευτικός. Το έργο του περιλαμβάνει οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις, αλγοριθμικά και διαδραστικά παραστατικά έργα, μουσικό θέατρο και καταστασιακά περιβάλλοντα. Έχει γράψει μουσική για παραστάσεις θεάτρου και χορού. Από το 2011 μέχρι το 2018, δίδαξε στα τμήματα παραστατικών τεχνών των Πανεπιστημίων Falmouth, Brighton, Sussex και Ιονίου. Από το 2019, διδάσκει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Ως συνθέτης μουσικής, έχει κυκλοφορήσει πάνω από είκοσι προσωπικούς δίσκους, Ως μουσικός, έχει παρουσιάσει πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Κάντυ Καρρά είναι χορεύτρια, χορογράφος και περφόρμερ, απόφοιτος του Μ.Ε.Τ. Εικαστικών Τεχνών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Ως ερμηνεύτρια, έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ισπανία και τις ΗΠΑ. Έργα που συν-δημιούργησε έχουν παρουσιαστεί στo Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στο Miniature του Κέντρου Χορού και Παραστατικών Τεχνών Ακροποδητί, στο Synama Festival #1 της Liminal Access Force, στο ΜΠαρΤ του Μύλου Παραστατικών Τεχνών, στο Flux Laboratory Athens και στο Moving Ground Project.
Η Δέσποινα Σανιδά-Κρεζία ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως χορεύτρια, performer και χορογράφος. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Ως χορεύτρια και performer, έχει συνεργαστεί με πολλούς εικαστικούς καλλιτέχνες/-ιδες και χορογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως δημιουργός και συν-δημιουργός έχει παρουσιάσει έργα στο P.A.R.T.S. (Βρυξέλλες), στο Flux Laboratory, στο PCAI και στο MIR Festival. Είναι μέλος του καλλιτεχνικού ντουέτου VIGIL. Η ραδιοφωνική της εκπομπή, slug shake, φιλοξενείται από το Stegi Radio.
Η χορεύτρια Θεανώ Ξυδιά φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Έχει δουλέψει με διαφόρους χορογράφους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε διαφορετικά πεδία (χορός, θέατρο, σινεμά, εικαστικές τέχνες). Από το 2019, είναι μέλος της Griffon dance co. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της χορευτικής κολεκτίβας «Underscore» που διαχειρίζεται τον καλλιτεχνικό χώρο Μ54.
__________________________________________________
Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
📍Κύπρου 91Α, Κυψέλη, Αθήνα
☎ 213 00 40 496 | 69 45 34 84 45
✉ info@polychorosket.gr
site ❘ fb ❘ instagram❘ KET's newsletter ❘ support KET