Θέατρο Κάτω απ΄τη γέφυρα
Ο ΧΩΡΟΣ

Θέατρο Κάτω απ΄τη γέφυρα

Το Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα, στεγάζεται κάτω ακριβώς από την οδογέφυρα της Καραολή & Δημητρίου, στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού του Νέου Φαλήρου.

Για να φτάσετε στο θέατρο με gps θα χρησιμοποιήσετε την διεύθυνση
Γιαννόπουλου 1 Νέο Φάληρο ΤΚ. 18547 που είναι η πίσω πλευρά του θεάτρου και θα προχωρήσετε είκοσι μέτρα, παράλληλα με τις γραμμές του τρένου προς τον σταθμό. Η είσοδος του θεάτρου είναι επί της πλατείας.

Έχει δύο θεατρικές αίθουσες (Κεντρική σκηνή χωρητικότητας 200 ατόμων και Πίσω χώρος χωρητικότητας 57 ατόμων) στις οποίες παρουσιάζονται οι παραγωγές μας με έργα για ενήλικες, εφήβους και παιδιά.

Επίσης στις σκηνές μας φιλοξενούνται επαγγελματικές παραστάσεις θεάτρου, χορού και μουσικής, καθώς και ερασιτεχνικές παραστάσεις σχολείων και καλλιτεχνικών ομάδων. Το φιλόξενο φουαγιέ μας χωρητικότητας 60 καθήμενων (διαθέτει εξοπλισμένο μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά/κρύα ροφήματα ή το ποτό σας) λειτουργεί και ως εκθεσιακός χώρος, μουσική σκηνή και φιλοξενεί παρουσιάσεις βιβλίων & σεμιναρίων.

Το θέατρο λειτουργεί τις καθημερινές 8:30 - 13:30 και επιπλέον σε ώρες και μέρες παραστάσεων και εκδηλώσεων.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τους χώρους και το πρόγραμμα μας στο site μας

katoapotigefyra.gr και στο facebook, https://www.facebook.com/katoapotigefyra

Το Θέατρο Κάτω απ’ τη Γέφυρα είναι ένας καταξιωμένος πολιτιστικός φορέας, που δρα χωρίς παρεμβάσεις από «κυκλώματα» και επιβιώνει με πολλή δουλειά, καλή διαχείριση και σεβασμό στις υποχρεώσεις του στους εργαζόμενους και την πολιτεία.

Στο «Ιστορικό» του site μας, αναφέρονται όσο το δυνατόν πιο επιγραμματικά, τα πεπραγμένα μας, από την Κυριακή 9 Φλεβάρη του ‘97, που «ανοίξαμε την αυλαία μας», μέχρι σήμερα.
Το ότι είμαστε ακόμα εδώ, Κάτω απ’ τη Γέφυρα, μετά από 26 χρόνια σημαίνει πολλά.
Τα χρόνια της πορείας μας δικαίωσαν τις επιλογές μας.
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αγαπημένους συνεργάτες μας, που στήριξαν τις παραστάσεις μας και στο κοινό που ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμά μας.

Τρόποι πρόσβασης: Τρένο (στάση Νέο Φάληρο), Τραμ (στάση Σεφ), ΤΑΧΙ (50 μέτρα από πιάτσα), αυτοκίνητο (μεγάλο ελεύθερο πάρκινγκ έξω από την είσοδο)
Ισόγειο. Εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Κοντινά σημεία: Νοσοκομείο METROPOLITAN, Στάδιο Καραϊσκάκη.

Θέατρο Κάτω απ' τη Γέφυρα
Πλατεία ΗΣΑΠ, Νέο Φάληρο
Τηλ.: 2104816200
Website: katoapotigefyra.gr