Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ
Ο ΧΩΡΟΣ

Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ

O ΔΡΟΜΟΣ είναι μια κυριολεκτική ελευθερία έκφρασης - τέχνη εν τη ενώσει, ένας χώρος που οι παραστατικές και οπτικοακουστικές τέχνες έχουν την ξεχωριστή θέση τους.

Στο ΔΡΟΜΟ δημιουργούμε ένα κόσμο που κάθε βήμα είναι ένα βήμα απόφασης ζωής. Σε ένα κόσμο που τα όνειρα λιγοστεύουν, στο ΔΡΟΜΟ γίνονται πραγματικότητα.
Στο ΔΡΟΜΟ υπάρχουν πρόσωπα που εργάζονται ακούραστα για το μέλλον, στο πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, την Αγίου Μελετίου και στην πιο διάσημη συνοικία, την Κυψέλη. Αποτελεί ένα στέκι τεχνών, έναν τόπο συνάντησης, ψυχαγωγίας και λόγου με συντροφιά τον καλό καφέ και ποτό.
Στο ΔΡΟΜΟ στεγάζεται μόνιμα η Θεατρική Ομάδα ΜΗΔΕΙΑ (Medea Theatre Group) που με το ρεπερτόριο της μετατρέπει την δυστοπία σε ευτοπία έχοντας ως κύριο μέλημά της την αγωγή της ψυχής.
Ο ΔΡΟΜΟΣ δημιουργεί ομάδες και φίλους που τον υποστηρίζουν για την υλοποίηση των οραμάτων που στεγάζει.
Αποτελούμε λοιπόν μια ομάδα ανθρώπων κάτω από τη σκέπη της ΜΗΔΕΙΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΜΚΕ επενδύοντας στην ψυχή και τον πολιτισμό σε δύσκολους καιρούς. Κάτω από δύσκολες συνθήκες με τις επιπτώσεις των ραγδαίων κοινωνικών, υγειονομικών και οικονομικών αλλαγών στην καθημερινότητα όλων μας να είναι ορατές, σας παρακινούμε να βγείτε έξω και να έρθετε στο δικό μας ΔΡΟΜΟ για να υφάνουμε μαζί τον ιστό της γνώσης, της δημιουργικότητας, της ελευθερίας, της φιλίας, της αγάπης, του έρωτα, του χαμόγελου πράττοντας μια δημιουργική αντίσταση σε καθετί αρνητικό αναδεικνύοντας το φως της θετικότητας.
Όλα οδηγούν στο… ΔΡΟΜΟ.
Εμμανουήλ Γ. Μαύρος & Ρένα Σανταμούρη