Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Το Τρίτο Στεφάνι - Online Streaming

Διάρκεια: 5 ώρεσ

Δείτε πληροφορίες για την εκδήλωση

Χρήσιμες πληροφορίες

  1. Ο κωδικός barcode που απαιτείται για την είσοδό σας, βρίσκεται στην πάνω αριστερή γωνία του εισιτηρίου. Είναι ο 10ψήφιος κωδικός που αναγράφεται κάτω από τον γραμμωτό κωδικό (barcode). Παρακαλούμε ελέγξτε τα e-mail σας και στους φακέλους Ανεπιθύμητα και Προσφορές σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το e-mail της παραγγελίας
  2. To βίντεο είναι διαθέσιμο από όλες τις τοποθεσίες παγκοσμίως. Η ώρα έναρξης της προβολής αναφέρεται σε ώρα Ελλάδος (EET).
  3. Μπορείτε να δείτε το βίντεο χρησιμοποιώντας browser, κατά προτίμηση Chrome ή Firefox, από υπολογιστή ή κινητό. ΓΙα να δείτε την προβολή σε τηλεόραση, προτείνεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με HDMI, καθώς δεν υποστηρίζονται όλοι οι native browsers τηλεόρασης.
  4. Το βίντεο υποστηρίζει υψηλή ανάλυση 1080p. Για να την επιλέξετε, πατήστε πάνω στο "γραναζάκι" (⚙️) της μπάρας πλοήγησης του βίντεο και στο μενού που σας εμφανίζεται, πατήστε την ένδειξη 1080p. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που η σύνδεσή σας στο internet είναι χαμηλής ταχύτητας, συνίσταται να αφήσετε την εν λόγω επιλογή στο "AUTO" για να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο streaming.
  5. Η σελίδα προβολής της παράστασης θα παραμείνει διαθέσιμη για είσοδο (log in) των πελατών έως τις 00:00 ακριβώς. Σε περίπτωση που μέχρι εκείνη την ώρα, έχετε πραγματοποιήσει είσοδο με τον κωδικό σας, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο κανονικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση αποσύνδεσης σας από την σελίδα μετά τις 00:00, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξανά είσοδο με τον κωδικό σας.
  6. Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™.
Η ημερομηνία της διαδικτυακής μετάδοσης έχει παρέλθει